ابلاغ احکام اعضا شورای عالی راهبردی بسیج حقوقدانان

 فرمانده پایگاه مقاومت حضرت محمد(ص) با تشکر از تأسیس بسیج وکلا آن را در جهت ادای دین جامعه وکالت نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی ایران دانسته و آسیب شناسی وکالت و یافتن خلأهای قانونی را از جمله مواردی دانستند که بسیج حقوقدانان می تواند به آن بپردازد. ایشان با قدیمی و ناکارآمد خواندن قانون وکالت در ایران خواستار بازنگری عالمانه و جامع نسبت به قانون حاضر شدند.

جلسه در ساعت 9:30 مورخ 30 بهمن ماه 89 با ذکر صلوات آغاز و در ابتدا رئیس محترم سازمان بسیج حقوقدانان جناب آقای دکتر اخوان هفته وحدت را تبریک گفته و به بیان پیشینه سازمان بسیج حقوقدانان و تبیین مأموریت های این سازمان پرداختند. ایشان ضمن اشاره به 5000 عضو این سازمان و ایجاد تشکل در 31 استان کشور به بیان تعاملات سازنده با دستگاه های حکومتی در سه قوه پرداختند و در ادامه موارد نیاز جامعه به خدمات وکلا را بیان فرمودند.

سپس به معرفی آقای درویش وند به عنوان مشاور سازمان در خصوص بسیج کانون وکلا دادگستری و آقای ادیبی به عنوان مشاور سازمان در امور بسیج وکلا مرکز امور مشاوران حقوقی،وکلا و کارشناسان قوه قضائیه پرداخته و تشکیل بسیج های تخصصی را مکمل و همسو با حرکت بسیج حقوقدانان دانستند.

ایشان با اشاره به کلیات قانون جامع وکالت و جانبداری از رفاقت به جای رقابت غیر اصولی و تذکر وجود کانون های مختلف وکالت در کشورهای اروپای غربی اظهار امیدواری کردند که تصویب قانون جدید طی فرآیندی کاملاً علمی و تخصصی صورت پذیرد.

سپس احکام آقایان ادیبی و درویش وند به عنوان مشاور و اعضای شورایعالی راهبردی سازمان اهداء گردید.

در ادامه آقای درویش وند ضمن تشکر از جناب آقای دکتر اخوان، ایجاد مجموعه بسیج در کانون وکلا را از اهم وظایف خود برشمرده و افزایش خدمت رسانی به آحاد جامعه در لوای بسیج و استفاده بهینه از وکلای بسیجی کانون وکلا را از دیگر برنامه های خود اعلام داشتند.

سپس آقای ادیبی نیز با تشکر از تأسیس بسیج وکلا آن را در جهت ادای دین جامعه وکالت نسبت به آرمان های انقلاب اسلامی ایران دانسته و آسیب شناسی وکالت و یافتن خلأهای قانونی را از جمله مواردی دانستند که بسیج حقوقدانان می تواند به آن بپردازد. ایشان با قدیمی و ناکارآمد خواندن قانون وکالت در ایران خواستار بازنگری عالمانه و جامع نسبت به قانون حاضر شدند.

اعتماد سازی نسبت به جامعه وکالت و مشاوره حقوقی ، تغییر شاخص های مردمی در بهره گیری از خدمات وکلا، تبیین مثلث قاضی – وکیل – وکیل برای پرونده های قضایی در جهت سالم سازی روند رسیدگی و کنترل عملکرد وکلا و قضات ، تبیین حقوقی استفاده از مشاوره حقوقی در بین افراد جامعه و ایجاد فرآیندی در دستگاه قضایی به جهت مراجعه طرفین دعوا به وکیل قبل از اعلام شکایت و تشکیل پرونده مواردی بود که آقای ادیبی به عنوان مسائل روز و مهم جامعه وکالت عنوان داشتند.

ایشان مهمترین مشغله فکری جامعه وکالت را وضعیت نامطلوب معیشتی قشر عظیمی از وکلا و عدم حمایت های مالی و اقتصادی از ایشان و از سوی دیگر تحمل بار گزاف هزینه های دارالوکاله دانستند و ضمن گلایه از عدم پرداخت حق الوکاله های معاضدتی خواستار ایجاد فرآیندی حمایتی برای وکلا شدند.

آقای ادیبی حرکت در جهت ایجاد بصیرت حقوقی در آحاد جامعه را از رسالت های مهم جامعه وکالت دانسته و این امر را در راستای منویات مقام معظم رهبری در ایجاد بصیرت در جامعه اسلامی برشمردند و به عنوان شاهد مثال، عدم وجود بصیرت حقوقی در جامعه را از موارد سوء استفاده برخی خواص در فتنه اخیر دانستند و بیان داشتند اگر مردم حقوقدانان را امین خود بدانند و اعتماد سازی مناسبی در جامعه صورت گیرد بدون شک جامعه به سمتی خواهد رفت که قانون فصل الخطاب خواهد بود و کمتر شاهد این اتفاقات نامیمون خواهیم بود.

در پایان با اشاره به بعد اعتقادی تشکل بسیج نسبت به همکاری با بسیج کانون وکلا اعلام آمادگی و از زحمات و اقدامات آقای دکتر اخوان و همکاران محترمشان قدردانی نمودند.
جلسه در ساعت 10:45 با ذکر صلوات خاتمه یافت.

آدرس مطلب : مرکز امور مشاوران حقوقی وکلا و کارشناسان قوه قضائیه http://23055.ir/bar/index.php?option=com_content&task=view&id=459&Itemid=40

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *